Bilgeliğe Yolculuk...
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Muhasebe ve Finans Yönetimi

12. Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi.

17/05/2023 23:56:50 - 17/05/2023 23:56:50 - 151 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 12. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. Muhasebe ve Finans Yönetimi bölümü olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, moderatörlüğünde gerçekleştirilen Mali Müşavirlikte Kariyer konulu etkinlikte Kırklareli SMMM Odası Başkanı Burhan ÜSTÜNKOL, öğrencilerimizle bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar, gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır.

Kariyer Günleri etkinliğimize katılan Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, bölümümüz kadrosunda yer alan Bölüm Bşk.  Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Aslı KESKİN ve Arş. Gör. Berke Koç'un yanı sıra  etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi M. Şerif DİLEK, ve tüm Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerimize değerli katkılarından ötürü teşekkür ederiz. 

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

KLU MVF Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
USTUNKOL1
USTUNKOL2
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.